Tjo!

Jaha. Nu sitter jag här hemma igen efter en trevlig helg i Linköping! :) Tyvärr blev den inte riktigt så trevlig som jag hade hoppats på då dagens tävlingsresultat inte levde upp till mina mål. Visst är det helt okej att bli sexa i Sverige MEN det är inte vad jag vill... Med tanke på all träning jag lagt ner det senaste så känns det surt att inte prestera när det gäller. Men det kommer ju som tur är fler tävlingar och då ska jag få ut allt!!!!! :)

Annars har dagen varit lång och bra. Uppe tidigt när alla andra fortfarande sov för att äta hotellfrukost i min ensamhet. Haha udda känsla ;) Men som tur var så kom det ner några sen. Sedan var jag på tävlingen hela dagen innan vi åkte hem. Hemresan var ett äventyr i sig men hem kom vi. Skönt!

Inte så många bilder från idag, men här är en bild från igår på en grym person som tog två guld i överlägsen stil: Isabellah Andersson! GRYM! :)Nu är jag trött! Ska packa upp väskan, kanske plugga lite om jag orkar och sen sooooooova. Imorgon ska jag ha en lugn förmiddag innan det bär av för att fira Valborg med massa härliga personer. Ska sova i någon sommarstuga någonstans också, ingen aning riktigt vart men det kommer bli trevligt. Uppdatering följer på tisdag ;)

Puss och kram!
Hejsan!

Ligger ensam på hotellrummet och äter nötter & ser på TV. Lite tråkigt för nästan alla de andra är iväg på bio men eftersom jag ska upp och hoppa tidigt imorgon så kan jag inte följa med. Så jag får ligga här och chilla istället. Jaja, kunde varit värre ;)

Dagen har varit bra! Började med en riktigt smaskig hotellfrukost och sedan iväg till arenan för att träna lite lätt. Jogg och stegringslopp, najs! :) Sedan tillbaka för dusch och lunch innan det var tillbaka för att HEJA HEJA HEJA på de andra. Och det gick ruskigt bra, massor av medaljer till SAIK. Gilla! :)
-

Den här prisutdelningen var snygg: Lagtävlingen i F16/F17. Som ni ser är 2/3 av medaljerna SAIK:s! :D


Här är en bild på alla SAIK-tjejer som tävlade idag! Killarna hann jag aldrig ta kort på ;)


Nu så ska jag kolla vidare på TV, sen ska jag lägga mig och ladda för imorgon 11.00 är det min tur att springa! SÅ HIMLA KUL SKA DET BLI OCH SÅ HIMLA TAGGAD ÄR JAG :) Men innan dess så ska jag ju dessutom avnjuta en hotellfrukost! Med andra ord tidig uppgång för att kunna äta en massor och sedan ladda klart. NAJS.

Ha en bra lördagskväll!
KRAM

Tjo!

Hänger på hotellrummet i Linköping. Så himla fint är det här :) Ska ta massa kort imorgon. Imorgon ska jag för övrigt träna lätt på förmiddagen och sen på eftermiddagen ska jag kolla på tävlingarna. En lugn, bra och skön dag helt enkelt!

Idag har det varit en lång dag. Kunde inte somna igår så är ganska trött nu men annars så är allt kanon! En bra skoldag och sedan tåg & buss hit till Linköping. Mycket skratt, mycket kaffe och mycket mat. Använde mitt gratiskaffe på McDonalds i Jönköping. Grymt bra! :)

Men nu ska jag snart sova! Hörs nog imorgon :)
Puss och kram!