Tjo!
 
Insåg att jag inte skrivit här på evigheter, allt rullar i alla fall på ungefär som vanligt med massor av träning, en hel del jobb och så lite trevligheter där mellan. Ska se om jag kan uppdatera om lite av det där senare så småningom.
 
I alla fall, det jag tänkte skriva lite kort om är att vårens tävlingar ju smygstartat så smått. Jag har dock valt att framförallt fokusera på träning denna våren, men två helger i mars har det traditionsenligt varit Vårtävlingar i Skatås på programmet! Först ett varv runt 8:an (7,7 km) ena helgen och sen två varv nästa. Jag såg det mest som en del av träningen och hade med andra ord lite sega ben på startlinjen bägge helgerna.
 
...Men det blev ändå två bra lopp! Ett varv var väl ingen riktig fullträff, var rätt tungt, men slog i alla fall ett par sekunders PB och blev (för tredje året i rad) fyra. På två varv gick det dock betydligt bättre! Sprang över en minut snabbare än ifjol (58.19), vann och hade framförallt ett helt fantastiskt FLOW! Skönt besked inför kommande bravader - nu är vi igång!
 
 
 
 
Hallå!
 
Förra veckan och i helgen hände det ju en hel del kul jag vill dela med mig av. Bland annat tjuvstartade tävlingssäsongen, om än fortfarande träningsbetonat. Men mer om det senare. För i söndags hände något helt annat, då var jag nämligen istället uppklädd och gick på dop! Det var så himla fint. Blir rörd bara av att tänka på det. Dessutom var det väldigt trevligt både innan och efter. Eftersom jag har den fantastiska äran att vara en av Jasmines faddrar fick jag vara delaktig i allt från tårtbak, fotografering, versläsning, kaffekokande, presentöppning och städning. Med andra ord fick jag njuta av dagen till fullo. Tack för det. 
 
Har tyvärr än så länge bara suddiga bilder, men det kommer bättre så småningom.
 
 
 
Hejsan!
 
Här var det visst lite tomt. Men det beror inte på att jag inte haft något roligt för mig utan snarare tvärtom. Denna veckan har det varit väldigt mycket jobbfokus då vi har haft skolans årliga kabaré - en jättestor grej som vi förberett ända sedan skolan startade i höstas. Det blev riktigt lyckade föreställningar men också mycket övertid, bland annat 2 timmar i tisdags och 6 (!) i onsdags. Helgen var rätt välbehövlig med andra ord. (Mer om den i ett annat inlägg.)
 
I förra veckan var det också en del förberedelser för kabarén, men dessutom hade jag finbesök i lägenheten av Anna :) Eftersom jag jobbade och tränade blev det ju på kvällarna vi hann hänga men vi hann ändå med bland annat en bio, en middag på stan och en tacokväll. Perfekt vardagslyx. Och bra uppladdning inför helgen, efter jobbet på fredagen åkte jag nämligen till Växjö där det vankades SM! Jag sprang 3000 m på lördagen och sedan hade jag sådan tur så att försöken utgick på 1500 m så jag kunde springa direktfinalen på söndagen. 
 
...Och det blev två riktigt bra lopp för min del! I lördags placeringsmässigt och i söndags tidsmässigt - och båda loppen känslomässigt. Svårt att säga vilket jag egentligen är nöjdast med. Det blev i alla fall en (oväntad!) fjärdeplats i lördags och ett nytt inne PB med 9.57 (dock efter ett rätt långsamt taktiskt lopp) och så ett (oväntat!) inne PB med 4.43 i söndags. Väldigt skönt besked att ha med mig inför våren, att jag är bättre nu än ifjol. Från början var jag ju inte ens säker på om jag skulle tävla något inomhus men det är jag glad att jag gjorde. Ur ett grupp-perspektiv gjorde vi dessutom ett riktigt bra mästerskap med många medaljer (bland annat två av hon den grymma här bredvid mig på bilden nedanför) - nästa gång ska jag också ta en!