Halloj!

Nja denna dagen blev väl lite sådär. Blev tvungen att jobba över och missade bussen precis... Köpte mig en kaffe i väntan på nästa för att piggna till lite i alla fall.

Tänkte slänga in ett tips på en superbra frukost :) Nämligen overnight oatmeal, hittade det på en blogg och det är perfekt för tidiga morgonar, med andra ord är det min frukost nu när jag jobbar! Bara att göra i ordning och ställa i kylskåpet kvällen innan och sen ta med och äta på bussen :)

1 dl havregryn
1 msk chiafrö
1 msk linfrö
1/2 dl tjock yoghurt (t.ex turkisk)
1 dl mjölk

Blanda ihop allt och lägg på någon topping (tex bär). Ställ in i kylskåpet och låt det svälla över natten. KLART!

Godkväll! :)

Inledningen på veckan kan enkelt sammanfattas med ett ord: stress. Har ju börjat sommarjobba på riktigt nu och det är rätt kaos med allt som ska hinnas med. Så mycket som jag stressat de senaste två dagarna har jag aldrig gjort förut... Men som mina kloka föräldrar säger så "nu kan det bara bli bättre". Och imorgon verkar det lugnare så då ska jag förhoppningsvis till och med hinna med förmiddagsrasten (som egentligen är obligatorisk).

Som tur är har dagarna haft riktigt bra avslutning i alla fall :) Igår hämtade Jennica mig efter jobbet och så åkte vi och tog en god, mysig snabbfika! Underbart efter en jobbig dag! Sen blev det ett bra distanspass efter det. Och idag åkte jag hem och åt massa jordgubbar innan det var dags för ett banpass! Efter ett gäng bra 500-metrare är jag dock ännu tröttare än innan (det vill inte säga lite) så nu ligger jag i sängen och ska sova. Uppdaterar bättre när jag har mer tid (lycka till...)

KRAM