Halloj!
 
Sitter här med en kopp te och lite frukt, firar att skolveckan är över nu och att jag inte behöver ställa klockan imorgon! Ska sova ut ordentligt är planen! :) Hade egentligen tänk kolla på någon film bara för att jag kan men nu krånglar bredbandet så får nog lägga ner det. Kanske läser lite istället, var evigheter sedan jag hade tid att prioritera det! Typ på Karpathos :)  
 
 
I alla fall, igår så hade jag den sista praktikdagen för denna period, mellan 8-17 så det var en lång dag (jag och Benjamin konstaterade att det kändes som två dagar i en). Så nu är det 5 veckor universitet innan det är dags igen! Känns tråkigt eftersom jag trivs så himla bra på VFU:n, men får se det positiva i att jag får sova mer och får mer tid till annat (nu har mitt liv bara varit VFU, äta, träna och sova - därav den dåliga uppdateringen). Man ska ju dessutom sluta när man är på topp! (Även om det inte handlar om ett slut-slut utan bara ett kortare uppehåll).
 
Idag så var det bara ett seminarium som gällde mellan 11-12.30. Var inte särskilt ansträngande, det enda vi gjorde var att berätta lite om VFU-upplevelsen hittills. Kul att höra hur alla andra har haft det också! :) Innan och efter seminariet har det varit plugg och träning på programmet. Cyklade intervaller i Skatåsstugan imorse och nu ikväll var det löpdistans plus rörlighet/styrka med gruppen som gällde. Över 3 timmars effektiv träningstid idag, yeah!
 
Imorgon ska jag åka hem! :) Ska för första gången på flera veckor spendera fredagskvällen hemma med äkta fredagsmys (=tacos). Har ju varit träning på fredagskvällarna men imorgon ska jag köra ett eget tidigare pass med banintervaller som de andra körde igår (jag hann inte dit på det eftersom jag slutade VFU:n så sent), ska befinna mig i Friidrottens hus runt tolv så planerar att hinna med 15-tåget hem och vara i Skara vid fem. Gött!
 
Kramar!
 
Hej!
 
Trött, trött, trött!
Har precis sjunkit ner här vid datorn med en kopp kaffe och en skål fruktsallad. Var precis på ICA och det var extrapris på massa frukt så jag slog till på lite av varje och gjorde en fruktsallad till mellanmål. Banan, äpple, päron, apelsin och vindruvor! Mums! Dessutom blev det två skålar så ställde in en i kylskåpet så blir det sådan här vardagslyx någon mer dag i veckan! :)
 
 
 
Nu är planen att plugga, plugga, plugga järnet fram tills det är dags för lite lätt träning. Sen blir det mat och TIDIG läggdags! Har sovit alldeles för lite det senaste och eftersom det idag var en hyfsat kort dag på VFU:n tänker jag ta tillfället i akt att komma i säng i tid. För övrigt har både gårdagen och dagen rullat på bra med VFU, igår avklarades även ett tufft backintervallpass med gruppen på kvällen. Najs!
 
PUSS!
 
 

Godkväll!

Hmm, gick ju sådär det där med att hinna sammanfatta veckan nu i helgen... Får helt enkelt återkomma med det efter onsdag när denna VFU-period är slut och allt lugnar ner sig!

Denna helgen har varit helt toppen! Två träningspass, systermys (se inlägget under) och sedan en kväll med Louise igår. Vi åt tacos och sedan gick vi ut på Krikelin. Var ganska folktomt men vi hade kul som alltid tillsammans! :) Sen sov Louise här inatt och så startade vi & Anna upp dagen med en lyxfrukost; nybakade scones, frukt, smoothie, kaffe och ägg! Undebart! När frukosten smält undan blev det ett långpass, därefter har jag bara fixat med saker inför den kommande veckan och slappat vid TVn! :) En helg när den är som bäst!