Godmorgon!
 
Ni som följer mig på sociala medier vet redan att fredagens lopp blev fantastiskt. Ni andra ska få veta det nu. Jag tog nämligen BRONS! Yes! Siktet var helt och hållet inställt på medalj och jag lyckades. Så nöjd och så glad. Egentligen minns jag inte så mycket från loppet, jag var så fokuserad på att ligga topp tre och bita i. Eftersom det blåste rätt mycket var det ett ganska ryckigt lopp och ingen som direkt ville dra. Det resulterade i att tiden blev lite sämre än jag hoppats, 35.26, men vad spelar det för roll när man får med sig en medalj hem? Ingen alls!
 
Fler bilder kommer. Men just nu räcker denna rätt bra!
 
 
 
Hejsan!
 
Idag smäller det. Hedens idrottsplats Helsingborg eller SVT Play 16.30!
 
 
 
Hej!
 
Det var visst lite tomt här. Ber om ursäkt för det, men det har varit lite mycket nu. Lite för mycket. Vilket jag fick lära mig den hårda vägen - genom att vara på gränsen till att svimma häromdagen. Det var ingen rolig upplevelse och det vill jag inte göra om, därför ska jag försöka varva ner lite bättre och ta det lugnt, försöka att inte stressa. Men allt är ju så himla kul! 
 
Sedan jag skrev sist har jag bland annat tävlat i Köpenhamn, spenderat en helg i Falun som coach på USM, börjat jobba igen med min egna etta (!!!!), haft en fantastisk möhippa för Jossan och haft finbesök av både Anton och Anna i Göteborg. Mycket av det där kräver lite egna inlägg så det kommer så småningom. När jag har tid. Nu fokuserar jag framförallt mot helgens SM! Stay tuned!