Halloj!

Glad midsommar på alla där ute :) Själv ska jag strax ut på en timmes löpning innan det blir lite firande. Vädret är ju dock ingen höjdare (traditionellt midsommarväder helt enkelt...) men det blir nog bra ändå. Har ju funkat med regn på midsommar förut liksom. 

Har hänt en hel del det senaste, tänkte skriva mer om det snart. Det jag tänkte skriva några rader om nu var i alla fall onsdagens tävling, 5000 m på "En midsommarnattsdröm" i Lerum :) Jag har varit rätt sliten den senaste veckan och gjorde ett riktigt dåligt intervallpass i måndags så var nästan lite osäker på start alls. Hela benen kändes typ som spagetti i tisdags. Men jag värmde upp, det kändes okej och sen var det bara köra på. Höll mina planerade varvtider perfekt trots att jag fick dra helt ensam hela loppet. Tyvärr tappade jag lite mark sista två varven, men verkligen ingen katastrof och kom i mål på det nya perset 17.27! (Tjugosju sekunder under det tidigare). Helt klart nöjd och med mersmak :) 

Bild från Sävedalsspelen som jag hittade på Partilletidnings hemsida. Tjo!

Den senaste veckan har ju faktiskt inte bara bestått av studentfestligheter utan även, såklart, en hel del löpning :) Två tävlingar har det blivit; 3000 m på Sävedalsspelen i söndags och SM-milen i Stockholm i onsdags. Det blev två helt okej lopp och två pers (10.03 och 36.24) men också två lopp där jag ville mer och inte riktigt kände att jag fick ut allt. 

Framförallt i onsdags var jag lite besviken efter loppet då jag siktade högt och benen inte riktigt ville samma sak som jag. Dessutom var banan mycket tuffare än förväntat med en ganska slitsam backe där jag hade en kilometer på över 4 minuter. Men nu med ett par dagars distans till det hela är jag ändå rätt så nöjd, det var ju för sjutton milpers! :) Hade dessutom några fina dagar i Stockholm som avslutades med en natt hos Mikaela och en lyxig frukost på Östermalm. Det var najs.

Hej!

Oj vilken fantastisk helg!! Hela torsdagen ägnades åt förberedelser för den stora dagen; i fredags tog nämligen Anna studenten!! Är en så himla, himla, himla stolt storasyster. Det var en helt fantastisk dag och jag är så glad att jag fick vara en så stor del av den. Allt från all matlagning och städning innan, till att ansvara för champagnefrukosten, hänga på massa konstiga saker på utspringet, se på lekarna & cortegen och sedan bjudningen hemma. Dessutom hade jag och Hedda planerat en överraskning så att Musikskolan kom och spelade mitt i alltihop, så himla kul! :) 

Och igår var hon på bal. Förmodligen den finaste studenten på hela balen. Åh. Sa jag att jag är stolt?

GRATTIS ANNA!!