Hej igen!
 
Glömde ju berätta om mitt shoppande i huvudstaden! ;) Det var mest Anna som fick bestämma affärer och hon köpte några böcker, skivor och sånt. Vi köpte även lite presenter och så var vi ju ute och åt ett par gånger. Men, jag köpte även en t-shirt på rea på Hollister. Var mest för att köpa någonting därifrån, riktigt häftig affär och dessutom kö för att komma in?! Haha, inget man är van vid om man bor i Skara. Dessutom ville jag ju ha en sån fin påse ;) Men hur som är jag nöjd med inköpet och invigde det idag!
 
Tog några egobilder också, håll till godo ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Godmorgon!
 
Det har ju ekat lite tomt här, men planen är att det ska bli ändring på det nu när det blir mer "som vanligt" igen. Förra veckan var nämligen inget vidare kul och speciellt inte kul att skriva om. I början av veckan övergick nämligen mitt "normala" halsont i att halsmandlarna svullnade upp... Gjorde fruktansvärt ont, visste knappt vad jag skulle ta mig till ett tag. Så i onsdags kväll åkte jag hem igen för att gå på ett läkarbesök i torsdags, tog halsprov och undersöktes noga men det var inga bakterier utan troligen "bara" ett halsvirus. Skönt på ett sätt, men samtigt när man har så ont att man knappt kan svälja hade det ju varit skönt att kunna få en medicin. I alla fall blir det sakta bättre och nu är det bara lite "skav" kvar.
 
Helgen blev som sagt riktigt bra ändå! :) Hade bokat tågbiljetter + vandrarhemsnatt i Stockholm fredag-lördag eftersom jag skulle springa Lidingöloppet. Hoppades in i det sista att kunna tävla men insåg att det fick läggas ner... Men eftersom biljetterna inte var ombokningsbara så åkte jag och Anna ändå upp för en mysig systerhelg och det lyckades vi verkligen med! En hel del shopping, promenerande runt i Gamla stan och god mat (+ underbar frukost på Espresso House) hann vi med. Det får bli som det blir när det inte blev som det skulle, och det blev riktigt bra! Har man världens bästa syster löser sig det mesta! TACK!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Godkväll!

Har haft en liten paus här som ni nog märkt, denna veckan har inte varit helt toppen. 

Men början på helgen har, trots omständigheterna, varit kanon! Besökt Stockholm med finaste syster igår till idag. Skriver mer & laddar bilder imorgon, ska sova nu, tänkte bara säga att jag inte glömt bort er :)