Hejhopp!
 
Nu var det ett tag sedan - sen jag skrev sist har jag hunnit med ett litet äventyr på Lidingö! :) I fredag eftermiddag hoppade jag som sagt på tåget till Stockholm och några byten (tunnelbana + buss + bil) senare så var jag på Bosön! Där blev det övernattning på ett mysigt litet hotellrum tillsammans med andra trevliga SAIK:are :)  
 
Igår ringde klockan 06.00 för frukost och sedan bar det av mot Lidingöloppet! Sprang 10 km i F19, klockan 09.05 (tidig start!). Loppet blev en jobbig historia då jag hade det riktigt tungt i mitten, dock kändes början och slutet hyfsat. Kom sexa på 41.43, tjugo sekunder bättre tid än ifjol och samma placering. Var dock ganska besviken, och är fortfarande, för jag hade hoppats på mycket bättre med tanke på hur bra träningen gått det senaste. Fick dock förklaringen till varför kroppen inte svarat som jag hoppats redan under kvällen då jag började känna mig lite småsjuk och idag vaknade med ont i halsen. BLÄ. Dock så är det inte så mycket så jag hoppas att ordentligt med sömn, vila, vatten och mat ska ta bort det fort, fort, fort!
 
Såhär känner jag för ont i halsen:
 
 
 
Söndagsmorgonen har varit slapp i alla fall med en stor frukost och sen har jag betalat lite räkningar (hehe). Nu ska jag plugga en stund innan jag ska till stan och gå tipspromenad med farmor. Mysigt! I eftermiddag blir det fortsatt slapp för att ta död på halsontet, eventuellt en gräsklippning på det också!
 
HA EN BRA DAG!
KRAM
Hejsan!
 
Här sitter jag på Espresso House på centralstationen, dricker en megakaffe och väntar på mitt tåg till Stockholm som ska gå 16.42. Lite segt, för jag slutade skolan halv två och hade jag vetat det så hade jag kunnat boka ett tidigare tåg. Var inne i resebutiken och försökte boka om men allt var fullt, så då tyckte jag att jag var värd en stor kaffe medan jag väntade. Och stor var den. Och god. MUMS.
 
(Jag ser lite mystisk ut när jag gömmer mig bakom den, eller hur?)
 
 
Skriver mer senare. Nu ska jag fortsätta klunka kaffe :D
 
KRAM!
Godkväll!
 
Här sitter jag och käkar vindruvor medan jag kollar på Bonde söker fru på TV4play :) Ni anar inte vilket bra dygn jag har haft det senaste! Efter ett väldigt regnigt, jobbigt, kallt men bra intervallpass i Skatås igår så begav jag mig till centralen. Där satt jag genomblöt och väntade tills Annas försenade (...) tåg kom! :D
 
Vi hade en mysig kväll igår, såg bland annat på världens konstigaste film! "Vampires Suck" hette den och var en pariodi på Twilight. Trodde inte jag skulle gilla den men den var faktiskt jätterolig! Det var liksom en bra balans i humorn ändå och allt var så himla perfekt gjort! Rekomenderas :)
 
Idag tog vi en rejäl sovmorgon och en lugn förmiddag. Anna hjälpte mig att uppdatera min iPhone till 6.0! Har tänkt göra det ett tag men inte vågat, men nu så! Var en läskig timme för det kom upp att den typ hade kraschat och behövde återställas, men till slut så kom allt tillbaka! Och den blev verkligen jättemycket bättre så jag är sjukt nöjd :) Det enda jobbiga var att alla appar behövde installeras om och att alla mejl blev olästa, men det var det ändå värt.
 
Sen åkte vi in till stan. Jag visade Anna min skola och sen åkte vi till Nordstan. Åt kinamat, gick i lite affärer och bara myste :) Så himla roligt att hon kunde komma!
-
 
Anna igårkväll :)
 
 
Lunch i Nordstan!
 
 
 
 
Jag stannade kvar på centralen en stund och väntade på Louise. Så hängde hon med hit, fullt ös med besök! ;) Vi såg på filmen "Jag saknar dig". Den var.... Sådär. Kanske inte världens bästa skådespelare och konstiga repliker, men det var ändå en väldigt fin film. Så den är väl också sevärd om man har två timmar att spendera ;)
 
Men nu ska jag nog stänga av datorn och packa för morgondagens bravader! Återkommer om vad det är för nu blir det här inlägget alldeles för långt, haha!
 
KRAM