Hej!
 
Igår var en bra tisdagseftermiddag.
 
 
 
Halloj!
 
Idag är det FREDAG, wiho. Sista riktiga sportlovsdagen med andra ord. Tycker jag utnyttjat mitt lov bra, hunnit med en del och framförallt umgåtts med folk jag tycker om. Och än är ju inte lovet slut! Helgen bjuder också på trevligheter :) Så jag lär vara redo för jobb igen måndagmorgon!
 
Förutom bra träning, till exempel ett grymt pass med 500-ingar i FIH i onsdags (kommer inte ihåg när jag var så trött efter ett pass senast), har jag bland annat klippt mig, träffat Jennica och lilla Jasmine, och så firat Alla hjärtans dag. Dagen började perfekt med en frukost på Nockes med världens bästa mamma och syster, och slutade ännu mer perfekt med en latte tillsammans med världens bästa Anton. 
 
Nu inväntar jag mamma för en lunch och senare i eftermiddag vankas det tröskel, följt av fredagsmys! 
 
 
 
 
 
Tjo!
 
Just nu avnjuter jag mitt första sportlov som lärare, riktigt skönt måste jag säga! :) Vissa lov jobbar man ju ett par dagar på men sportlovet är helt ledigt även för oss. Har lite småfix med jobbet jag ska passa på att göra under veckan men i övrigt är det massa annat på programmet. Idag har jag dock börjat lugnt med en tvätt/städ/serie/chill-måndag och nu väntar det obligatoriska måndagspasset i Skatås innan jag ska ta tåget hem. Inte varit hemma på ett tag nu så blir skönt att träffa familjen lite. 
 
Helgen var dessutom perfekt. I fredags (efter ett riktigt tufft och bra banpass bestående av 6x1000 m) kom Anton hit och så hade vi en riktigt fin helg. Vi hängde på stan, åt en massa gott, hade tv-mys, lyxfrulle och tränade. Sånt där som man kan leva på ett tag när vi är ifrån varandra på veckorna. Perfekt helt enkelt.