Hej hej!

Har inte skrivit på ett tag, förra veckan var en tuff vecka så det blev lite bortprioriterat. Jag jobbade alla dagar utom i onsdags, så det var kämpigt. Speciellt helgen där det var väldigt mycket att göra. Men nu är det avklarat i alla fall! :)

Bortsett från att träna har jag hunnit med lite annat på eftermiddagarna också. När jag var ledig i onsdags åkte jag till Göteborg och tränade ett hårt banpass och sen hade vi lite namnsdagsfika hemma med mormor, morfar och farmor. I torsdags hade jag en mysig fika med Jennica på Espresso house. Och i fredags var jag hos Jossan och hade en hederlig myskväll! Grillat och världens bästa sällskap, den kvällen slår det mesta! :)

Igår var jag, mamma och pappa en sväng på Elins esplanad efter jobbet. Fika och lite shopping, fick en jättefin klänning av mamma. Det tackar jag för!

Lite blandade bilder, måste bara nämna att den sista bilden var efter ett intervallpass i lördags i REGN! Så skönt! Efter flera riktigt varma, svettiga pass var faktiskt ett regnigt pass helt underbart!
Tjao!

Som väl förra inlägget avslöjade lite grann så hade jag finbesök i helgen! :) Efter tävlingen möttes jag nämligen upp av finaste Johanna! Vi hade, som alltid, några underbara dagar tillsammans. Egentligen räcker ju själva grejen att bara träffas eftersom vi ses alldeles för sällan och därför har massor att prata om. Så trots att det blev en ganska spontan helg blev den AWESOME!

Och vi hann faktiskt med en hel del kul, en natt i Göteborg och en i Skara. Blev bland annat ett dopp i Härlanda tjärn, tacomys, filmkväll, mysiga frukostar, bad på Flämslätt och såklart några bra (och varma!) träningspass. Som förra rubriken sammanfattade, simply the best!