Halloj!
 
Om någon funderar på hur jag har det här nere, så kan jag meddela att det är rätt så bra ;)
 
 
...Det enda som inte är så bra är internetuppkopplingen, men den funkar i alla fall tillräckligt bra för att ha lite kontakt med omvärlden. I övrigt så rullar dagarna på, träningspassen avlöser varandra och där mellan äter vi god mat, åker på små utflykter och dricker kaffe. Är så himla glad för att jag tog chansen och åkte hit, för det är verkligen grymt! 
 
Mer text och bilder kommer en annan dag!
Godkväll!
 
Just nu sitter jag i Istanbul och väntar på att få reda på min gate så vad passar då bättre än att slänga in några rader här? Jag är alltså på väg till Sydafrika för att spendera ett tredje jullov där med träningsläger. Kommer förhoppningvis bli grymt! Ska försöka uppdatera lite här så gott det går under resans gång :)
 
De senaste veckorna har därför spenderats med olika former av luciafirande, julmarknad, tomteparad, glöggkväll, julbord, julfirande, födelsedagsfirande, julgransförsäljning, julavslutning och liknande mysiga saker... Med andra ord känns det (nästan) helt okej att fly Sverige för ett par träningsveckor i värmen nu. 
 
I början av december var alla som tagit SM guld i Partille kommun bjudna på tre-rätters och lite firande vilket var ett väldigt bra avslut på ett grymt 2017, och en bra motivation för ett ännu bättre 2018!
 
 
Hörs i Afrika!
 
Halloj!
 
Vi är en bra bit in i december och jag är sämst på att uppdatera här. Men jag hoppas att ingen har missat att vi har en julkalender på gruppbloggen där vi uppdaterar dagligen! Kanske lite sent att säga det nu 5 dagar innan julafton (!) men då har ni ju lite att läsa ikapp också. Lagom tills ni är klara med det ska jag försöka uppdatera lite om min decembermånad hittills, så håll utkik!
 
www.http://nouw.com/athleticslife