Halloj!
 
Som förra inlägget antydde har jag nu börjat med mina utvecklingsamtal. Det är kul och trevligt men mycket som ska fixas (börjar dock få in rutinen lite nu). Det i kombination att jag just nu har den värsta perioden träningsmässigt på året = viloperioden har lett till att jag jobbat väldigt mycket denna veckan. Tänker att det är lika bra att passa på så att det blir lugnare sen när grundträningen drar igång! Just nu sitter jag på bussen från jobbet och är totalmos i hjärnan - hem och sova med andra ord. 
 
I alla fall tänkte jag skriva några rader om helgens Terräng SM. Jag ville såklart avsluta 2016 så bra som möjligt (och helst i stil med Göteborgsvarvet och SM - det vill säga med en skräll), därför hade jag höga förväntningar på mig själv. Terräng är ju dock inte min starkaste sida och i synnerhet inte när det är på gräs. Jag satsade hårt men det höll tyvärr inte hela vägen... Men en tionde plats i mitt första Terräng SM på seniornivå kan jag ändå inte vara missnöjd med, så det är jag inte. Sen att jag dessutom fick avsluta säsongen med ett SM-GULD i lag med Sara och Elin gjorde ju att det blev ett minst sagt värdigt avslut.
 
Sa jag SM-guld?
 
http://www.skaraborgslanstidning.se/article/malin-sprang-hem-sm-guldet/
 
 
 
Godkväll!
 
En uppdatering om gårdagens lopp kommer inom kort. Just nu är jag trött och ska sova efter denna dagen:
 
 
Godmorgon!
 
Det är söndag morgon och här ligger jag på Scandic i Västerås och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan gå ner och äta hotellfrukost! Varför gör jag det då? Jo, för att det denna helgen är Terräng SM här! Och idag 13.35 springer jag 8 km. Det ska bli grymt roligt och jag är riktigt taggad. Äntligen är det dags för långa banan! Jag kom hit med tåget i fredagskväll, igår var en lugn dag med lätt jogg, hejande på de som tävlade och trevligt sällskap. Och ännu en fantastisk hotellfrukost såklart! 
 
Vill ni läsa en artikel som SkLT gjorde inför helgens tävlingar finns det här: http://www.skaraborgslanstidning.se/article/rekordar-for-malin-och-karl/
 
Förra helgen blev det ingen tävling för min del utan bara träning, blandat med lite annat och ett födelsedagskalas hos min morbror och fru. Jag hade också en fantastisk lördag med Anton. Vi gjorde det vi är bäst på = dricka kaffe och så var vi lite på kulturnatten, åt god middag på Sand och så var vi på bion Inferno. Kanske inte helt min typ av film men jag tyckte den var riktigt bra! Bra biofilm helt klart. 
 
Nä, nu orkar jag inte vänta mer. Nu blir det hotellfrulle!