Tjo!

Här var't det tomt! Kort sammanfattning av veckan är i alla fall att den varit bra :) Bland annat har jag haft en mysig picknick i Lidköping med Jossan & Louise, jobbat första jobbdagen (blev inringd, imorgon börjar jag på riktigt), haft en mysig systerkväll med Anna plus en enorm vattenmelon och varit i Göteborg fredag-lördag på Världsungdomsspelen. Förutom tävlandet hann jag även där med en trevlig fika med Paula och Hedda :)

Bilder säger mer än ord så här kommer en mer utvecklad sammanfattning ;) 

En utveckling av tävlingarna kommer senare i ett eget inlägg! :) 

Halloj!

Är snart hemma igen efter en dag i Göteborg, åkte strax innan åtta imorse. Lång dag! Men bra :) 

Anledningen till att jag åkte så tidigt var att jag skulle ta några blodprov. Tog typ fem minuter och sen hade jag inget att göra förrän träning klockan 17... Så då mötte jag upp fina Emilia :) Vi gick runt i lite affärer och sen tog vi en långlunch (haha ca 2,5 timmar, tre portioner mat och kaffe på det senare var vi klara). Toppenmysig dag!

Blev ju inte sämre heller av att jag åkte vidare och tränade ett riktigt bra pass, förmodligen mitt livs bästa 200-ingar :) Äntligen lite lättare ben! Glad nu med andra ord, och taggad inför helgen!

Fina Emilia :)<3Tjo!

Igår var det ju midsommarafton, något som jag firade på Liseberg med världens finaste vänner :) Eller firade och firade, det var väl som vilken dag där som helst. Vi tjuvstartade i alla fall med lite mer hederligt firande med en mysig grill- och jordgubbskväll i torsdags :)

Igår blev hur som helst en riktigt toppendag! :) Vi hann åka det mesta, bland annat den nya Helix som var grymt kul! Dock var det en timmes kötid till den som inte var lika najs. Men eftersom vi inledde dagen med att köa typ sammanlagt 5 min för Balder och Kanonen var det ändå rätt okej. Och så blev det god mat, gott kaffe, lite spelande och annat najs som hör till såklart. Även lite tillhörande illamående från min sida eftersom de lurade upp mig i Spinnrock. 

Ett träningspass innan och efter besöket så sov jag gott inatt! Under kvällsrundan samlade jag även in sju sorters blommor, men vem jag drömde om kommer jag inte ihåg (sov kanske för djupt? - tänk om jag drömde om min drömprins utan att komma ihåg det?)