Tjo!

Nu börjar det bli dags att avsluta sommaren och komma tillbaka till verkligheten, imorgon börjar nämligen min sjunde (!) termin på universitetet :) Ser ändå fram mot det, ska bli roligt att komma tillbaka i de rutinerna här i Göteborg igen. Åkte tillbaka idag och körde ett måndagspass med gruppen nu ikväll - det var länge sedan! Det gick riktigt bra och var riktigt jobbigt, är fortfarande lite smått illamående. Skön känsla! Nu ska jag dricka te och ladda för morgondagen :)

Helgen var bra. Bra träningspass, mycket tittande på fridrotts VM och så i lördags kväll var jag på Matfestivalen i Skövde med Mikaela :) Har aldrig varit på den förut men det var en riktig höjdare! Gick runt där och tittade på allt, pratade och hade det allmänt najs. Vad passar liksom bättre för två matglada tjejer än en matfestival? Provsmakade tre rätter som var riktigt goda och fick även med mig en påse räkchips hem. Riktigt gott var det och en toppenkväll på alla sätt! :)


Hejsvejs!

Min lilla semester fortsatte denna veckan med en liten resa till Länghem och min fina syssling Emelie! :) Så himla roligt att det blev av och att få se hennes och hennes sambos nyköpta hus. Så himla fint är det!! Nästan så jag blev lite sugen på att skaffa ett eget hus snart ;)

Åkte dit i torsdags, stannade över natt och åkte hem igen igår. Två toppendagar som bjöd på mycket kul (och mycket prat); bland annat en mysig grillkväll, en utflykt till Hofsnäs och Torpa stenhus, lunch + fika i Borås, plus att jag körde ett träningspass i hagelskurar (just det kanske inte var så kul). Släkten är bäst helt enkelt!  
Tjo!

Dagens (fantastiska) lunchdejt:


Dagens (väldigt-dåligt-fotade) inköp: