Hejsan!
 
Nu har jag i alla fall landat så pass mycket att jag fått ihop en racerapport. Den finns att läsa på vår gemensamma träningsblogg, så följ länken och in och läs där ni som är nyfikna :)
 
http://nouw.com/athleticslife/racerapport-goteborgsvarvet-2017-30222972
 
 
Hej!
 
Det är väl kanske knappast någon av er som känner mig (eller som har koll på löparvärlden) som har missat att det gick bra i lördags. Väldigt bra. Det var den bästa dagen i mitt löparliv än så länge och även dagarna nu efteråt har varit helt magiska. Jag har dock haft väldigt svårt att landa och har fortfarande inte riktigt gjort det, men så fort jag har gjort det så ska jag skriva ihop en text om mitt Göteborgsvarv 2017! Så länge delar jag med mig av lite olika artiklar för er som vill läsa (och framförallt för min egen del att få det svart på vitt). 
 
Artiklar:
 
http://www.friidrott.se/nyheter.aspx?id=20838
 
 
 
 
http://www.partilletidning.se/2017/05/mustafa-och-malin-tog-sm-guld-pa-varvet/
 
http://www.runnersworld.se/artiklar/musse-triumferade-med-sm-guld-pa.htm
 
http://www.marathon.se/nyheter/goteborgsvarvet-2017/malin-strand-overraskad-sm-segrare
 
 
 
 
 
 
Tjo!
 
Idag är det exakt en vecka kvar till vårens stora mål och exakt en vecka sedan jag gjorde säsongspremiär på riktigt (det vill säga ett lopp som inte bara var i träningssyfte). Det var ett av mina absoluta favoritlopp som gällde - Springtime i Mariestad. Och det blev ett bra besked, med en vinst, ett nytt banrekord och 26 sekunder snabbare än ifjol. Trots en lite för tuff öppning (17.40 på första varvet) som straffade sig på slutet, så jag var ändå inte helt nöjd utan det fanns mersmak. Extra kul dessutom eftersom Linnea kom tvåa och även hon slog landsvägspers!