Godkväll!

Eftersom jag själv kan störa mig en del på bloggar där allting bara verkar positivt så tänkte jag skriva några rader om denna veckan som inte har varit så himla rolig faktiskt... Jag vaknade nämligen i måndags och hade ont nästan överallt. Tänkte att det säkert blev bättre av träning (hur jag nu tänkte där) men kom inte ens 200 m innan det inte gick alls längre. Senare på kvällen fick jag jättehög feber, hade ont i axlarna och ryggen och lite svårt att andas, var nästan nära att jag åkte in till akuten. Mådde lite bättre i tisdags men hade fortfarande feber, försökte träna igen onsdags (kom ca 10 min innan det tog stopp) och sen hade jag ont i halsen torsdag och fredag så då blev det naturligtvis ingen träning. Ingen rolig vecka med andra ord. 

Men, slut på det tråkiga, igår och idag mår jag bra och har kunnat träna igen! :) Idag körde jag ett "riktigt" distanspass som kändes över förväntan, så förhoppningsvis är jag back on track snabbt igen! Ibland kan ju lite ofrivillig vila faktiskt vara bra. Inhandlade nya dojor igår dessutom så hoppas på lite extra speed där! 

Hej! 

Såhär en dag innan helg kan jag ju passa på att uppdatera lite om förra helgen ;) Den var nämligen riktigt bra. Inledde med en härlig myskväll med Jossan i fredags. Sen i lördags var det en väldigt fin konfirmation i kyrkan för Hedda, med efterföljande kalasande. Väldigt trevligt och som vanligt känner jag att jag borde gå till kyrkan oftare. 
I söndags så åkte jag tillbaka till Göteborg tidigt på morgonen för att vara funktionär på Lilla/Mellan Göteborgsvarvet. Jag och Lisa gick runt i solen och plockade skräp, inget jobb att klaga på direkt. Som den snåla student jag är passade jag dessutom på att plocka åt mig en hel del gratisprodukter (haha) så fick även lön för mödan så att säga! Lyckades till slut även få en jacka som passade hyfsat (första jag fick var XL... Den hade jag kunnat tälta i framöver!)

Hej!

Gårdagen blev lite av det spontana slaget, efter träningen så fick jag nämligen en nattgäst i form av Emilia! Det blev bestämt sådär 30 min innan träningen var slut när hon insåg att hon inte hade någonstans att sova (haha), spontant men åh så bra & trevligt det blev! :) Vi gick och inhandlade en omgång tacos och åt framför Eurovision. En bättre torsdagskväll helt klart! Och fredagsmorgon också för den delen, med grötfrulle! 

♡♡♡
(2 snaps på det!)