Tjo!
 
Har varit en fullproppad men rolig helg! Tänkte bara sammanfatta den lite snabbt för har inte riktigt tid att blogga egentligen ;)
 
Igår var jag i Uddevalla hela dagen. Jennica mötte upp mig på stationen (eller ja, det var lite kaos för det fanns tydligen två stationer... Men vi hittade varandra till slut, haha) och åkte och åt lunch. Sen åkte vi bort till arenan där det var Bohusspelen. Jag sprang 3000 m och det gick bra, jag kom tvåa på 10.45. Kändes riktigt bra! :) Sen åkte vi och tog en fika på Pressbyrån innan jag åkte hem. När jag kom hem så hämtade jag pizza som Anna hade beställt och så hade vi en riktig systermyskväll i TV-soffan med pizza och godis. MYSIGT!
 
Här är några bilder från loppet:
 
 
Haha tycker denna var jätterolig, ser ut som han gör segertecken ju! Hahahah :)
 
 
Yeah ;)
 
 
Och så en från kvällen :)
 
 
Idag blev det sovmorgon följt av ett styrkepass. Sen så kom Louise hit och vi lagade supergod lunch, spelade spel och såg på OS. Kanondag! :) Nu ikväll har jag varit ute på ett distanspass och just nu sitter jag och ser på Solsidan och ska äta mat. Sen är det dags att sova för att ladda upp för den tredje jobbveckan! Japp!
 
KRAM!
 
Spenderar kvällen genom kvalitetstid i tv-soffan med Anna, pizza och massa godis! Därför blir det uppdatering om dagen imorgon, i alla fall har det varit en väldigt bra men väldigt regnig dag, och loppet gick helt okej! :)
Tjao!
 
Sitter i soffan och halvsover... Dags att sova snart med andra ord! Tidiga osociala fredagskvällar blir melodin när man är uppe och hoppar redan klockan fem, hehe. I alla fall har det varit en dag med full rulle! Jobb ca 06.00-15.00, sen iväg och klippa gräs, åka och dricka kaffe hos mormor & morfar, hem och träna lätt och sen fredagsmys! Jag och Anna är ensamma hemma så det blev självklart tacos! MUMS!
 
Förresten så lånade jag bilen av mormor & morfar så att jag kunde börja redan klockan sex (det finns ingen buss så tidigt). Och för att kunna parkera fick jag ett parkeringstillstånd. DET om något måste väl vara vuxenpoäng?
 
Men nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag sova ut ordentligt och sen bär det av till Uddevalla för att tävla på Bohusspelen! Ska springa 3000 m och det ska bli grymt kul :) Jennica ska dit och kolla eftersom de är i deras sommarstuga så kommer garanterat bli en trevlig eftermiddag med henne! :)
 
Sov gott!
KRAM
 
Skulle ladda upp en bild men det krånglade... Får bli exra många från loppet imorgon istället!