Tjolahopp!

Jag sitter här och kollar på fotbolls VM, eller kollar är egentligen fel ord... Jag sitter med ljudet av och slänger en blick på resultatet då och då och tydligen så leder Spanien just nu över Portugal med 1-0. Det var ju kul för dem men ärligt talat så bryr jag mig inte ett dugg, jag bryr mig inte alls om VEM som vinner utan snarare ATT någon vinner så att det tar slut någon gång. Skulle vara kul att se något annat på tv för omväxling ;) Men men, kan väl vara kul att se finalen och så senare iaf.

Idag har jag varit på jobbet, sen träffat Louise en stund och sen tränat. Sprang 11 km ganska snabb distans och det kan sammanfattas med ett ord: VARMT! Men det var skönt och gick bra så ska inte klaga :) Det hade däremot inte gjort något om det dykt upp ett litet lokalt regnmoln eller så över Petersburg men det var tyvärr för mycket begärt. Hur som helst så har jag nu bara tre arbetsdagar kvar och sen är det sommarlooov på riktigt :D Börjar hårt med att köra ett terränglopp i Kvänum på fredagkväll, 10 km - najs :) Sen på måndag drar jag till Varberg och tar med mig Louise några dagar, superduper! Ser fram mot en toppensommar :D

snart (om sex dagar) tar jag med mig denna snyggingen till Varberg! hoppas på lite mindre snö bara ;)


Nu ska jag väl snart lägga mig, börjar 08.00 med jobbet imorgon och slutar inte förrän 19.00, kommer bli rätt jobbigt känner jag på mig så det är nog läge för lite sömn ;)

Ha det great!
Potatismalin
Tjo!

Får väl börja med att ursäkta att jag hade bloggtorka igår men jag hann faktiskt inte gå in på datorn igår, sånt är livet! ;) Men nu är jag tillbaka igen.

Uppdatering
Igår sålde jag först GP, sen var jag och spelade en timmes tennis med Louise (det går framåt!) och sen var jag med henne hela dagen :) Vi var ute i solen och hoppade studsmatta, tog det lugnt och så. Sen på kvällen var det träning, sprang 3000 m hinder fast med häckar :) Det kändes bra och gick fort så det var en kul dag :)

Idag har jag jobbat, och då på matrasten kom mamma & Anna och så gick vi till Canton och åt. Haha, tror aldrig jag ätit så mycket någonsin, var lunchbuffé och jag bara proppade i mig nudlar och grejer :P Men gott var det! Sen efter jobbet tog jag det lugnt en stund och sen var det träning. Det var jag, Louise, Carro och Erica och vi joggade ner till muséeparken och körde med Friskis & svettis, haha men det var både jobbigt och kul faktiskt :) Kommer ha träningsvärk i armarna imorgon det är ett som är säkert!Har inte så många foton direkt från igår och idag men laddar upp en gammal söt bild på en snygging som fyllde FEMTON igår :D GRAAAAAAAAAAAAAAATTIIIIIIIIIIIIIIIIS EEEEEEELOOOOOOF!!! :D Hann ju aldrig ladda upp det igår så gör det nu :)

(hemma hos mig 2008 när Emilia äger mig på Wii ^^) 


Ha det superbäst!
Potatismalin
Hejsan!

Hoppas ni hade en bra midsommarafton igår, det hade jag :)
Min dag och natt spenderades med familjen och Paula, Ulf och Hedda i deras stuga. Vi badade i poolen (jag tog tre dopp sammanlagt!), åt god mat och hade mysigt :) Sen på kvällen var vi ute och plockade sju sortes blommor och lade under huvudkudden, det roligaste var att eftersom man inte får prata med varandra tog Hedda med sig värsta teckensspråkslappen och komunicerade med xD Sen drömde jag att jag gifte mig med kronprinsessan Victoria... Hmmm...?

Här kommer lite foton:

Poolen igår, bildbevis på att jag badade ;) (jag är längst till höger) Det var typ 25 grader i vattnet :D


Dags för midsommarmat :D


Hedda läser på sin teckenspråkslapp under blomplockningen ^^


Mina 7 blommor


Japp, det var väl allt för nu.
Nu ska jag strax ut på ett riktigt jobbigt träningspass, ska springa tre varv på 2,4:an i ett högt, jämnt tempo. Orkar inte förklara men det är iaf riktigt jobbigt!!! Men kul :)

Ha det bra! (Och kommentera gärna)
Potatismalin