Godkväll!
 
Eftersom jag ska jobba i helgen var jag ledig idag, och vilken ledig dag det blev. En försmak på semester helt enkelt. Förmiddagen ägnades åt träning och resten av dagen åt häng med fantastiska personer, bland annat innefattande minigolf + grillbuffe på Jula. Bilderna pratar rätt bra för sig: 
 
 
 
 
 
Och bara för att verkligen fånga sommarkänslan får det bli en bild från min tisdagseftermiddag i Mariestad också:
 
 
 
Godmorgon!
 
Ja, i lördags var det alltså dags för Varbergsloppet. Ett lopp jag har sprungit väldigt många gånger när jag var yngre. Varberg är, och kommer alltid att vara, en speciell stad för mig. Det är där jag har spenderat stora delar av mina somrar och där jag trivs som allra bäst. Med andra ord älskar jag att tävla där. 
 
Jag har kört på ganska hårt med träningen nu och hade dubbelpass till och med dagen innan loppet. På uppvärmningen kändes benen ungefär som cement... Men så fort starten gick släppte det :) Jag har aldrig kommit på pallen förut så det var mitt huvudmål, jag gick därför med damtäten och hängde på. Det gick väldigt fort i början men jag kände mig stark. Efter ett par kilometer släppte de andra tjejerna men jag fortsatte i ungefär samma tempo hela vägen in. Så det blev en vinst och den lite tråkiga tiden 36.00. Men man kan ju inte få allt ;) Jag fick i alla fall en grymt bra genomkörare, en bra känsla, ett nytt landvägspers, 3000 kr i presentkort och en toppendag i min favoritstad med min favoritperson. 
 
 
 
 
 
 
Tjo!
 
Nu är jag inne på sista sommarjobbsveckan, det har rullat på väldigt bra denna sommaren måste jag säga. Nu är jag ju rätt rutinerad på detta och behöver knappt tänka när jag traskar runt med min städvagn. Och tur är kanske det för man blir lite halvsliten av att gå upp 04.55, men snart slipper jag det. 
 
Annars så klämmer jag in så mycket jag kan mellan jobbpassen. Det inkluderar naturligtvis mest träning, men även massor av häng med Anna, kompisar och Anton. I helgen som var så var jag och Anton på roadtrip till Göteborg. Eller om jag ska vara ärlig var vi väl inte jättemycket i just Göteborg, på lördagen var vi i Varberg där jag tävlade (mer om det i ett senare inlägg) och på söndagen var vi i Alingsås där vi sprang århundradets hemskaste långpass (ni vet när man upptäcker att det inte är ett löparspår utan ren trail?) och åt god mat. En bättre helg som jag kommer leva på ett bra tag.
 
När jag var i Stockholm och brunchade med Mikaela:
 
 
Och några dagar senare gjorde jag detsamma fast i Skara med Jossan:
 
 
En dag förra veckan när jag spöade Anton i minigolf vid Simsjön:
 
 
Och så lite från helgen:
 
 
 
 
Lite kort om loppet kommer inom kort!