Hej!

Nu är jag i Götet igen efter en helg i Malmö! I fredageftermiddags bar det nämligen av dit i minibuss tillsammans med ett härligt gäng :) Jag har ju haft min första praktikvecka denna veckan med långa dagar och mycket kring det, dock har det varit såååå kul och känts så bra så helt klart värt det. Men var ändå lite trött och skönt att komma iväg i helgen. 

Och då var det alltså annat i fokus, nämligen Inomhus SM. Och vilken helg! Igår gjorde jag ett grymt bra lopp på 3000 m, krossade perset med elva sekunder och sprang för första gången under drömgränsen - 9.58,12!! Trots en långsam inledning och ett stökigt lopp lyckades jag alltså med mitt stora mål för denna säsong. Så nöjd. Idag var det sedan dags för 1500 m. Även det ett stökigt och långsamt lopp, dock kändes det så himla bra för mig. I 1200 m. Där fick jag en knuff, kom ur rytm och sen var det kört. Kom in på 4.46,90 - en tid som jag de senaste åren hade varit överlycklig över men idag ganska missnöjd. Jag ville persa. Men jag har helt klart höjt min nivå en hel del denna vintern och det känns så kul!

Så nu lämnar jag en lyckad inomhussäsong och ser väldigt mycket fram mot våren och sommaren!!

Bild på oss från gruppen som var där. Alla sprang riktigt bra och dessutom blev det tre medaljer!! Grymt!Tjo!

Min helg har varit fantastiskt bra. Sent i torsdags kväll fick jag nämligen finbesök av Johanna!!! :) ♡ Förr sågs vi ganska ofta men nu när vi pluggar i olika delar av Sverige blir det tyvärr mer sällan, nu var det nog nästan 1,5 år sedan sist så det var verkligen på tiden! Måste bättra oss på den punkten. 

I alla fall är det så underbart med sådana kompisar som det inte spelar någon roll om man inte setts på en evighet utan det känns som att det var typ igår. Vi hade det helt enkelt toppen varje minut. Förutom att jag var en sväng i skolan (för att avsluta kursen) och en hel del träning hann vi med en Vapiano + biokväll, massa kortspel, grym matlagning, tacos + Mellokväll, fika på Espresso house och en massa mys. En perfekt helg i Götet med andra ord. Och just det, bion vi såg var "How to be single", en helt galen film som jag verkligen rekommenderar om man vill skratta!

Bildbomb 
Halloj!

Är egentligen inget större fan av ordet bloggtorka, men antar att det är det som bloggen lidit av ett tag... Av diverse anledningar, framförallt bortprioriteringar skulle jag tro. Hur som helst rullar allt på, läser en väldigt bra (men intensiv) kurs för tillfället som tyvärr är inne i sista veckan nu. Efter det väntar dock först fem veckor praktik och sedan det slutgiltiga (!) examensarbetet så det blir nog bra det också. Återstår alltså ungefär femton veckor av hela min utbildning. Galet. 

Annars då? Ser ingen större anledning att dra allt som hänt sedan jag skrev sist men det har varit mycket kul i alla fall. Trevliga kompisfikor, varit och sett den fantastiska filmen "En man som heter Ove" (har ni inte sett den än så gör det!), firat farmors 86-årsdag med mera. Och så naturligtvis en masa löpning på det!

Har hunnit med att tävla två gånger inomhus. Ett 3000 m lopp här i Göteborg där jag efter ett helt ensamt lopp sprang in på totalpers 10.09. Inte helt nöjd med tiden dock men med tanke på förutsättningarna var det ändå bra. Och sedan förra helgen sprang jag 1500 m i Stockholm där jag taktiskt sprang väldigt bra och kom in på nästpers 4.46. Känner dock att det finns så mycket mer i kroppen och det kommer förhoppningsvis nästa helg då det vankas SM! :) Så förra veckan och denna är tävlingsfria och istället en väldigt tuff träningsperiod inför det. Aldrig tränat så hårt som jag gör nu, men jag klagar inte.

Och med det sagt - ut på långpass! ;)


(Bild från igår när jag körde "banintervaller" på en snöig arena hemma i Skara).