4.53,96

Varken bra eller dålig tid. Men med tanke på förutsättningarna är jag nöjd och glad :) Orkar inte skriva så mycket i detalj nu, för sitter i bilen på väg hem. Skriver mer imorgon :) Och imorgon är det ju tävling igen! Midnattsloppet i Kvänum, dock är starten 20.45 så ska försöka skriva ett inlägg innan.

Sov gott! :)
Hejsan!

Har haft en skön ledig dag idag :) Under förmiddagen var nog det enda vettiga jag egentligen gjorde att träna. Körde lite snabba rusher för att få fart i benen inför morgondagens tävling och det gick bra :)
Sedan vid fyra-tiden tog jag i alla fall ordning i tillvaron och åkte ut till Vingsjön och svalkade av mig lite :) Övningskörde både dit och hem, var väldigt länge sedan så vet inte riktigt hur det gick, blev en del motorstopp. Men men, så länge jag inte krockar så ;)
-

Anna ville inte bada men hon hade lite kul med kameran, så här får ni lite foton från dagens dopp!

Haha gillar denna bilden, lite kallt eller? ;)


Men jag kom i...


... Och inte så lite heller ;)


Hopp!


Men nu ska jag käka och se klart på Twilight :) Vi höres imorgon då de enda planerna jag har är för kvällen då det som sagt är tävling! 1500 m i Sävedalen :) Fast starten är inte förrän sent så kan hända jag sticker in med något litet inlägg.

Ha det gött!
Hej hopp i värmen!

Galet bra sommarväder idag alltså, äntligen! :)

Har spenderat hela dagen med fina Louise. Vi tog bussen ut till Skogshyddan där vi badade (eller ja... två snabba snabba dopp, men ändå badade liksom!), slappade, åt massa mums och spelade minigolf. Härlig dag med andra ord, även om jag blev rätt röd på ryggen & förlorade minigolfen.
-

Tog inte så många bilder men här är två iaf :)

Underbara Louise!


Jag spelar minigolf. Visst ser det grymt stabilt ut? Hehe :)


Efter att vi varit där åkte vi in till Lidköping och kikade i lite affärer. Louise köpte en jättefin klänning! Sen missade vi bussen hem precis så vi fick sitta på Rese lite och vänta på nästa, men det är ju mysigt i rätt sällskap det också ;)

Nu håller jag på att kika lite på friidrotten som är på TV. Sollentuna GP, den arenan har jag bra minnen från ;) Imorgon har jag inga planer alls så får se lite vad som händer.

Ha en fin kväll!