Hejsan!
 
Den sista dagen på januari är här och jag tänkte passa på att skriva några rader om vad som hänt det senaste. Egentligen har det inte hänt så mycket men ändå en del, såklart. Förutom jobb och mycket träning har jag nämligen bland annat träffat Mikaela (!), varit på flera födelsedagskalas, sprungit årets första lopp, fått kontrakt på en ny lägenhet (!), bestämt mig för att (för första gången någonsin) inte ha en inomhussäsong och ja... Det var väl i runda slängar en sammanfattning. 
 
Mer detaljer än så blir det inte just nu, men ett par favoritbilder:
 
 
 
 
 
Hej!
 
Oj just det, här var det tomt. Har dock skrivit lite på vår gemensamma blogg (http://nouw.com/athleticslife) som jag vill slå ett slag för. Hur som helst har jag nu varit hemma i Sverige i exakt en vecka. Jag har jobbat min första arbetsvecka, avklarat en helt vanlig grundträningsvecka och med andra ord känns det knappt som jag varit borta alls. Tänk så snabbt man kommer in i vardagen igen. 2 veckor i Sydafrika var i alla fall helt vad jag behövde för att ladda om batterierna. 
 
Lägret blev med andra ord riktigt lyckat och jag är verkligen glad att jag åkte. Träningen har gått bättre och bättre och jag känner att formen är på uppåtgående. 2018 är i sikte på allvar!