Tjo!
 
Sen jag skrev sist har det inte hänt något särskilt utan det har liksom mest rullat på. Jobb och träning. Jag är äntligen uppe i en hyfsat träningsmängd igen (ett par dubbelpass och 9-10 mil i veckan) vilket är skönt. Det är lite mängd kvar tills jag är nöjd men med en stundande mästerskapsvecka känns det ändå okej att hålla igen lite. Tuffare träning kommer sen :) 
 
...Men nästa vecka är det som sagt Terräng SM som gäller! Börjar att se fram mot det mer och mer. Förra helgen var jag på läger i Skövde med löparprojektet vilket gav extra motivation. Vi bodde på Billingens camping vilket var en intressant upplevelse, nästan som att bo i sin hemstad ju. Vi var på ett par riktigt bra föreläsningar och så sprang vi Billingehusloppet. Det blev ett bra formbesked för min del, trots att jag inte alls är i samma form än sprang jag bara ett par sekunder långsammare än ifjol. Därefter har det känts bättre och bättre på passen så förhoppningsvis blir det riktigt bra lagom till nästa helg!
 
Inspirationen/ego-boosten i FIH är det i alla fall inget fel på ;)
 
 
 
Godkväll!
 
Igår gjorde jag säsongsdebut för terrängsäsongen när jag sprang Mössebergslunken. Hade inte tävlat på 6 veckor (sedan Friidrotts SM) så det var ju på tiden att få in lite  tävlingskänsla igen. Bästa träningen är ju faktiskt tävling. 
 
Summan av kardemumman var att formen inte riktigt är där än men ändå på uppåtgående. Precis som det ska vara med andra ord. Fick dessutom väldigt fina priser och en väldigt fin dag så jag är glad att jag var med. Nu är vi igång på allvar!
 
 
 
Godkväll!
 
Det knallar och går, nu är jag på allvar tillbaka i rutinerna igen. Jobb kombineras med träning och det börjar även äntligen snart vankas (terräng)tävlingar på helgerna. Precis som det ska vara på hösten!
 
De senaste helgerna har ju dock varit tävlingsfria och vad passar då bättre än att lyxa till det med lite andra trevligheter. Förra helgen spenderades på hemmaplan och den bjöd på god middag och bio i Mariestad - vi såg filmen Borg som var så, så, så bra. Se den! Dock förstördes kvällen av att jag kom hem till en krossad fönsterruta och en hemsk stund av panik, men det visste jag ju som tur var inte om då. (Och allt gick bra och är ordnat nu).
 
Även denna helgen levererade då jag hade finbesök här i Götet av först Anton fredag-söndag och sen även Anna lördag-söndag. Tänk att få ha två favoriter i min lilla etta. Lite väl mycket fantastiska personer på samma yta, bokstavligen! Anledningen till all denna höga besökaktivitet var att vi i lördags kväll var på konsert på Liseberg och såg bandet Ghost. Både Anna och Anton har det som ett favoritband, själv var jag mest med som gemensam nämnare. Men det var en riktigt cool konsert så det ångrar jag inte! Wow, vilken kväll! Dock förstördes även den dagen av lite oroligheter innan, på något sätt lyckades vi hamna mitt i smeten när demonstranterna höll på med sin stenkastning och allt var det var. Usch. Men även där gick allt bra och vi kom in på Liseberg till slut, via bakvägen.