Tjo!
 
Bra torsdag! Efter skola 9-14 (en föreläsning och ett seminarium) och lite plugg i biblioteket mötte jag upp Louise. Vi gick till Espresso House för en fika, jag tog en kaffe plus en av deras underbara scones :) Sen tog vi en sväng i Nordstan och lite så, underbar eftermiddag med en underbar vän!
 
Väl tillbaka på rummet så har jag rundat av kvällen med tacos framför lite TVplay. Så himla gott med tacos på en vardag, lätt och bra.
 
 
 
Nu ska jag plugga lite innan läggdags. Måste packa klart också inför helgen! Är ju läger i Skatås imorgon tills på söndag och sen efter det åker jag hem över söndagkväll/natt innan det bär av tillbaka hit på måndag morgon. Lär blir toppen! Ska bli sjukt kul med lägret! :)
 
KRAM
Hej!
 
Då var onsdagen snart avklarad! En helt okej dag måste jag säga :) Upp tidigt dock för ett seminarium mellan 9-12 (ungefär). Därefter så fick jag gjort en hel del saker; handlade, gjorde lunch plus några matlådor, diskade, dammade, dammsög, var ute med soporna osv... Inte jättekul men sådant som måste göras ibland! Dock så hann jag ta lite rast då och då, hehe ;)
 
Dagens happening: Jag skulle göra en omelett och knäckte 2 ägg. Resultatet blev 3 äggulor. Hmm......... Kan någon förklara hur det gick till?
 
 
Efter allt fixande så åkte jag till FIH för dagens träningspass. Snabb distans med Desmond (trevligt!) och sedan gymstyrka stod på programmet. Var riktigt trött redan efter distansen så efter styrkan vet jag inte vad jag var (är)... Totalt utmattad kanske! Imorgon blir det en välbehövlig vilodag och sedan är det ju träningsläger som gäller i helgen. LOVE IT!
 
Men nu ska jag diska, borsta tänderna och sedan sooooooooooova så att jag är redo för morgondagen. Blir bra det hoppas jag! :)
 
KRAM