Godmorgon!

Testade nyss (äntligen) denna till frukost. Det lät ju helt grymt; en nyttig kvarg utan tillsatt socker med nötchokladsmak...


...men fy vad den inte var god. Jag kunde faktiskt inte ens äta upp den (och jag är verkligen inte kräsen!). Den smakade typ som att äta utspädd Nutella. Det vill jag inte äta till frukost. (Eller mellanmål eller något annat mål heller för den delen.) 

Men, om man gillar att äta bara Nutella kanske det ändå är värt att testa. Jag äter i alla fall hellre naturell kvarg eller med någon frukt/bär-smak. 

Tack och hej! 

Tjo!

Dagarna sedan jag skrev sist har verkligen varit lite blandade... Lördagen var i alla fall bra och avslutades i Skövde i Jennica & Marcus nybyggda hus! Var första gången jag var där och det var så fint och fräscht! :) Tacos, melodifestivalen, kladdkaka och trevligt sällskap bjöds det på. 

Söndagen var också bra till en början, men sen på eftermiddagen började jag må dåligt och på kvällen blev jag sjuk. Magsjuk... Usch, det värsta man kan vara typ! Låg sedan totaldäckad hemma i måndags (var längesedan jag var så trött! Orkade knappt gå mellan soffan och sängen) och var även hängig och hemma i tisdags. Inga roliga dagar där inte!

Igår dock var det tillbaka till verkligheten! För då var det dags att vikariera igen! :) Var forfarande ganska trött så blev en lite kämpig dag, men jag tog igenom den. Det var superroligt och gick bra! Fick massa fina presenter också som såklart gjorde mig ännu gladare :) Blev även ett lättare kom-i-gång-pass på kvällen, så skönt att springa efter två ofrivilliga sjukvilodagar (som kändes som många fler)!

Och idag har jag varit och tagit lite blodprover, städat, tvättat och så kört ett banpass. Så nu är jag verkligen back on track bokstavligen!Hejhopp!

Igår var en bra fredag hemma :) Gjorde lite ärenden, hängde med Anna, tränade och så på kvällen var jag & Jossan på bio. Såg äntligen på "Fifty shades of Grey"! Var verkligen övertaggad :) Den var ju lite speciell, men eftersom jag läst boken så var jag förberedd på det... Och annars var den helt enkelt toppenbra, vilket jag också var förberedd på :) Boken är väl snäppet bättre, men det var jag också rätt förberedd på eftersom jag älskade alla tre. 

Så helt enkelt, se den!