Godmorgon!

Onsdag mitt i veckan och jag längtar väldigt mycket till helgen, varför berättar jag senare :) I alla fall rullar allt på, sommarjobbet närmar sig sitt slut (8 dagar kvar), träningen flyter på och därmellan klämmer jag in så mycket kul det går. I helgen var jag och Anna på den nya Tarzanfilmen, den var bra så den kan jag rekommendera :) Jag blev även besegrad i minigolfen på Planteringen av Anton. Något som inte var kul som jag lyckades klämma in i slutet av helgen var en liten matförgiftning, var hemma i måndags vilket var första gången på de här fem somrarna jag sjukskrev mig - bättre sent än aldrig eller hur var det? 

Igår hade jag en fantastisk återhämtningseftermiddag i alla fall. Jennica hämtade upp mig efter jobbet och så mötte vi Louise på Flämslätt. Där blev det ett dopp (riktigt skönt i vattnet!), sen åkte vi vidare hem till Louise för lite grillkväll. Blev inte så sent eftersom klockan ringde fem idag för både mig och Louise, men åh så trevligt det blev! Sommarkvällar 

Hej!

Sommaren rullar på, vi är i mitten av juli och jag har precis (för sisådär 45 minuter sedan) avklarat hälften av mitt sommarjobbande. 15 days to go!

Även om större delen av dagarna går åt till jobbet så har jag ändå hunnit med en del annat också. Lite fikor här och där, en himla massa träning, i torsdags hade jag en helt fantastisk eftermiddag/kväll hos Anton i Mariestad (se nedan) och så en utflykt till Göteborg med Anna i fredags till igår.Anledningen till det sistnämnda var att jag i fredags kväll sprang Göteborg GP, 3000 m på Slottskogsvallen. En ny erfarenhet, har aldrig sprungit en sådan tävling förut. Upplägget var "inget att förlora" så jag hakade på så gott det gick. Perfekt tempo i 2000 m, sen tröttnade jag lite, fick dock upp farten lite igen sista varvet och gick in på nytt pers med 9.54,16. Inte helt nöjd men pers är ju alltid pers! Dessutom hade jag ett väldigt trevligt dygn med Anna! :) 

Tjo!

Lite bloggtorka här just nu kanske... Har hänt jättemycket det senaste så inte av den anledningen i alla fall ;) Då min största anledning till att ha kvar bloggen är löpningen så ska jag skriva lite extra om den, men lite annat som hänt är i alla fall att jag börjat sommarjobba (en av sex städveckor på KSS är redan avklarad), jag hade en väldigt fin midsommarhelg, har hängt med lite alla möjliga sköna personer, tagit sommarens första dopp, börjat se på Game of thrones & så har jag gått och blivit med pojkvän :) 

I helgen var jag i Göteborg och tävlade på Ullevi, det var nämligen en av årets höjdpunkter - Världsungdomsspelen! :) Då träningen har gått rätt segt ett tag, jag på grund av jobbet det senaste inte sovit mer än max 6-7 timmar per natt, och jag åkte direkt efter jobbet hade jag lite skräckblandad förtjusning inför det hela. Det kunde liksom gå hur som helst... Och det gick så himla bra! :) Kroppen svarade och jag fick till två riktigt bra lopp! I fredags blev jag sjua och sänkte mitt PB på 3000 m till 9.54. Så himla skönt och med mersmak!

Och sen i lördags gjorde jag mitt livs 1500 m-lopp! Ett perfekt taktiskt lopp där jag kände mig så galet stark och gick i mål på 4.42! Hade någon sagt till mig innan att jag skulle göra den tiden hade jag skrattat. Typ tio sekunder snabbare än jag trodde på förhand att jag kunde göra just nu. Min första tanke när jag gick i mål var att jag ville springa igen. Då har man haft flow! :)

Hoppas komma över några bilder från loppen inom kort, men i alla fall en Ullevi selfie och sen en himla rolig bild från websändningen efter målgången på 1500 m... Syns det vilka som är träningskompisar eller? ;)