Tjo!
 
Jag ligger lite efter här, det är mycket nu. Jag kämpar fortfarande på med utvecklingssamtalen så jobbet tar mycket tid. Men jag ser ljuset nu, bara 4 stycken kvar! 
 
För övrigt har jag, äntligen, dragit igång ordentligt med uppbyggnadsträningen och passen avlöser varandra igen precis som det ska vara. Har även lite annat spännande på gång men det kräver ett eget inlägg. Det jag tänkte berätta om nu är att jag redan för två veckor sedan faktiskt sprang en tävling, Lindholmensstafetten. Det var jag, Sara, Madde och Lisa som sprang i vårt lag och vi vann damklassen och fick en fantastisk kväll (och fantastiska priser!). En bra start på höstsäsongen :)
 
 
 
 
Godkväll!
 
I lördags, den 9/9 2017 var det en dag jag kommer minnas för resten av mitt liv - då gifte sig nämligen min bästa kompis Josefine med sin Mattias! Åh, vilken fantastisk dag det blev. Jag hade äran att vara både brudtärna och toastmadame och var därför med i händelsernas centrum från tidig morgon till sen kväll. Allt blev precis så bra som det kunde bli - inklusive såna där detaljer som att det var lite regnkaos på morgonen och att en propp gick under lunchen. Lite sådant måste ju hända, eller hur?
 
Dagen inleddes 07.00 hos frisören, sedan var det vigsel i Domkyrkan, följt av bjudning med lunchbuffé + lekar + tårta + brudvals m.m. Jag plingade i glaset med jämna mellanrum och njöt av en fantastisk dag. Ord räcker inte i sådana sammanhang, men ville ändå skriva några rader. Och ladda upp några bilder, mest för att minnas tillbaka till en fantastisk dag!