Godkväll!
 
I lördags, den 9/9 2017 var det en dag jag kommer minnas för resten av mitt liv - då gifte sig nämligen min bästa kompis Josefine med sin Mattias! Åh, vilken fantastisk dag det blev. Jag hade äran att vara både brudtärna och toastmadame och var därför med i händelsernas centrum från tidig morgon till sen kväll. Allt blev precis så bra som det kunde bli - inklusive såna där detaljer som att det var lite regnkaos på morgonen och att en propp gick under lunchen. Lite sådant måste ju hända, eller hur?
 
Dagen inleddes 07.00 hos frisören, sedan var det vigsel i Domkyrkan, följt av bjudning med lunchbuffé + lekar + tårta + brudvals m.m. Jag plingade i glaset med jämna mellanrum och njöt av en fantastisk dag. Ord räcker inte i sådana sammanhang, men ville ändå skriva några rader. Och ladda upp några bilder, mest för att minnas tillbaka till en fantastisk dag!
 
 
 
 
 
 
Hej!
 
Det rullar på fort och bra just nu. Helgen var fantastisk och förtjänar ett eget inlägg så det kommer inom kort. I övrigt börjar jag få mer och mer koll på jobbet, höstens föräldramöte är avklarat och jag har kommit igång med alla utvecklingssamtal. Även viloperioden är nu avklarad och jag är igång med lite lättare träning igen. Längtar efter att starta upp grundträningen ordentligt inom kort. 
 
Idag däremot har jag jobbat 10 timmar och sedan åkte jag in till stan och åt en riktigt mysig middag med Emilia på Condeco. Trevligt, gott och snyggt upplägg - vad mer behövs en tisdagskväll? 
 
 
Halloj!
 
För ett par veckor sedan, den 19:e augusti, var det en riktigt rolig dag - då var det nämligen dags för Jossans möhippa! Att få planera upp en möhippa för sin bästa kompis slår nog det mesta. Att sedan genomföra dagen helt enligt plan och njuta av varje sekund gör att det är svårt att sätta ord på det. 
 
Dagen bjöd i alla fall på kidnappning, brunch, glasblåsning, make-up-kurs, grillkväll, lekar, spel och skratt. Kärlek och lycka helt enkelt. 
 
Enough said.