...Och idag fyller ju faktiskt världens finaste och bästaste bästis 22 år! :) 

Så innan det bar av mot en ny vecka i Göteborg så fick jag äran att bjuda henne på en lyxfrulle på Nockes. Satt där i nästan 2,5 timmar och bara hade det så mysigt (och gott!). Kunde inte blivit en bättre start på veckan! ♡ Grattis igen!

(Och ja, jag orkade inte vänta utan åt upp min yoghurt innan vi fick våra mackor och tog kortet...) Godkväll!

Ligger i sängen och ska sova, men tänkte slänga in några rader här först. Min helg blev nämligen väldigt bra, när jag väl kom fram till Stockholm alltså... Bodde första natten på Bosön med trevligt sällskap, god middag & hotellfrukost, sprang ju sedan Lidingöloppet och mötte efter det upp Mikaela för att spendera resten av helgen med henne! :) I lördags så tittade vi på fotboll, gick en låååång promenad och åt tacos. Sedan i söndags tränade vi (jag sprang jag ett fint långpass runt Djurgården) innan vi duschade och åkte in till stan för att äta en supergod brunch. Så himla mysigt och lyckat alltihopa :)

Allt var helt enkelt toppen förutom en detalj - loppet. Nämligen så blev jag fyra. Igen. För tredje gången. Jag hade verkligen, verkligen, verkligen velat ta den där medaljen. Att jag sprang bra i övrigt (ingen fullträff men ändå en okej känsla från start till mål), persade på banan med en halvminut och i alla fall var med i matchen spelar liksom ingen roll. Hade förmodligen varit mer nöjd med min prestation om jag blivit femma. Men men. Får bryta ihop och komma igen, och det är ju i alla fall lite enklare när man inte sprungit dåligt.

Nu blir det mini-bildbomb från min vistelse hos Mikaela! :)
Hejsan!
 
Sitter just nu på ett väldigt försenat tåg mot Stockholm... Blev en timme sent från Göteborg och sedan fick tåget åka en annan väg än det skulle, så är framme ca 17.35 istället för 15.31. Skönt ändå att jag inte är ett dugg stressad över det eftersom jag avklarade dagens träningspass som en morgonjogg innan skolan (just för att slippa eventuell stress - börjar bli rutinerad). Sedan fick jag också en gratis kaffe i bistron på grund av förseningen och kommer kunna få halva biljettpriset tillbaka så ja... Har man tid med tågförseningar är de inte bara negativa ;)
 
Efter en helt okej vecka har jag nu i alla fall en väldigt spännande och rolig helg framför mig! Först är det full fokus mot imorgon bitti då det är dags för Lidingöloppet! En av årets löparhöjdpunkter helt klart, dock sista gången någonsin som jag kommer springa i ungdomsklassen. Känns både vemodigt och bra, ska bli kul att springa någon av de andra banorna också. Ser till exempel fram mot tremilen om ett par år. Nu ska jag bara avsluta det här "kapitlet" så bra som möjligt imorgon, 9.05 går starten för K22 10 km! :) Tur att jag är van vid morgonpass. Formen känns riktigt bra så får jag bara allt att stämma så kommer det gå undan!
 
Laddar upp med lite fina bilder från SLA-loppet som mästerfotografen Anton tog längs banan :)