Hej hej!
 
Jag ligger visst lite efter här. Eller kan man ens ligga efter på en blogg man uppdaterar lite sporadiskt? Hur som helst har jag en fin sommar, nu dessutom tre semesterveckor, som jag vill uppdatera lite om. Mest för att själv kunna gå tillbaka längre fram men det finns säkert alltid någon mer som tycker det är kul att läsa. Jag följer själv allt för många bloggar för att inte ge något bidrag tillbaka.
 
Tänkte berätta om lite icke-löprelaterat i ett senare inlägg men vi börjar väl med en tävlingsrapport. Sedan jag var i Varberg har jag sprungit två lopp till, Kraftprovet i Trollhättan och Falkenbergs stadslopp. Även om jag fokuserat på träningen denna sommaren är det kul att bryta av med lite lopp! Jag fick med mig två bra resultat som visar att träningen går som den ska. Kraftprovet var dock en väldigt jobbig upplevelse... Dels var benen slitna, dels var banan inte i min smak (backar, knixar, trappor, skarpa svängar) och så fick jag ont i magen med ett par kilometer kvar. Men jag tog mig i mål som femma, vilket jag nog inte kunnat göra bättre så det får jag vara nöjd med. 
 
I Falkenberg var vädret inte på vår sida, det var ösregn och halv orkan timmarna innan start. Som tur var så lugnade det ner sig och blev ändå rätt okej under själva loppet. Även här levererade benen inte riktigt någon toppkänsla (inte så konstigt med tanke på upplägget veckan innan), men jag tog mig i mål som trea på ännu ett nytt landsvägs PB: 35.47. Jag var inte helt nöjd efteråt men som sagt var det med mersmak.
 
Nu är det snart dags att börja släppa lite på träningen för att toppa formen mot SM - 3 veckor kvar!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej