Hej!
 
Jag kom ner på jorden rätt snabbt igen efter fredagens glädjerus.
 
Först gick 5000 m-loppet på söndagen inte alls bra. Jag flög fram i 3 km, dog totalt i 2. Inte så konstigt dock med tanke på fredagens urladdning, så jag tog det ändå med jämnmod. Det var ju mest en bonus eftersom jag ändå var på plats. Totalt sett hade jag en grymt bra långhelg i Helsingborg!
 
Sedan blev dock även måndagen en tung dag. Hela året har jag ju siktat mot en Finnkampsplats. Efter fredagsloppet kändes det målet närmare än någonsin. Jag var dock fullt medveten om att det finns bättre löpare och att ingenting var klart. Men självklart hoppades jag. Jag tänker inte gå in i detalj på hur det blev mer än att det blev ett par tunga timmar där på eftermiddagen. Men ibland får man faktiskt vara ledsen och idrotten är inte alltid rättvis. 
 
Jag ägnade i alla fall tisdagen åt att ladda om och bli revanschsugen igen. Då fick jag på onsdagen besked om att det var dags för säsongsvila! Haha, tack för den! Men just nu behöver nog både kropp och knopp ett litet break, det händer dessutom en del annat kul kommande veckor som jag nu ska fokusera fullt ut på. 
 
Next up: Terräng SM! Då jä*lar.
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej